Κατηγορίες

Νέα προϊόντα

Όροι Χρήσης

Ο επισκέπτης-χρήστης του παρώντος ιστοτόπου, www.antismoke.gr, συμφωνεί πλήρως & αποδέχεται τους παρακάτω όρους χρήσης καθώς και υποχρεούται να συμμορφώνεται βάση αυτών.

Ο παρών ο ιστότοπος απευθύνεται αυστηρώς σε άτομα που έχουν συμπληρώσει και το 18ο ηλικίας τους και με τη χρήση-επίσκεψη αυτού του ιστοτόπου εγγυάστε ότι πληροίτε την εν λόγω προϋπόθεση.

Σε περίπτωση μη ορθής χρήσης του ιστότοπου και της μη αποδοχής των παρακάτω όρων και προϋποθέσεων , παρακαλείσθε να απομακρυνθείτε άμεσα από τον ιστότοπο.

Η συνεχής επίσκεψη-χρήση του παρόντος ιστότοπου ισοδυναμεί με την ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των διατυπωμένων όρων χρήσης που ορίζονται σε αυτή τη σελίδα.

Δικαίωμα χρήσης ιστοσελίδας

Δικαίωμα Χρήσης της ιστοσελιδας έχουν τα άτομα που έχουν συμπληρώση το 18ο έτος ηλικίας.Η εταιρία Dr-AntiSmoke, κάτοχος της παρούσας ιστοσελίδας, δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε χρήση από αγοραστές/ χρήστες που δεν πληρούν τις παραπάνω ιδιότητες.

Περιγραφή των υπηρεσιών του www.antismoke.gr

Σκοπός του ιστότοπου www.antismoke.gr είναι ενημερωτικός & διαφημιστικός καθώς και ηλεκτρονικό κατάστημα με ανεξάρτητη πολιτική τιμών, όρους εξόφλησης, διάθεσης και παράδοσης των προϊόντων. Ο καταναλωτής/ χρήστης έχει τη δυνατότητα να τοποθετεί παραγγελίες στο καλάθι, αρκεί να έχει εγγραφεί μέλος στο e- shop.

Προστασία προσωπικών δεδομένων χρήστη

Η ιστοσελίδα δύναται να τηρεί και να επεξεργάζεται το αρχείο των προσωπικών δεδομένων που οι χρήστες οικειοθελώς καταχωρούν, πάντοτε σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις περί προστασίας του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και υπό τη χρήση διαδικασιών ασφαλείας. Αυτό σημαίνει ότι αναγνωρίζουν και αποδέχονται την τήρηση και επεξεργασία των προσωπικών τους δεδομένων για τους σκοπούς για τους οποίους τα υποβάλλουν στη ιστοσελίδα.
Η ιστοσελίδα διατηρεί το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει ή κοινοποιήσει τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών, μόνο εάν μια τέτοια ενέργεια θεωρηθεί απαραίτητη για α) τη συμμόρφωση με τις διατάξεις του νόμου, β) την προστασία των δικαιωμάτων και της ιδιοκτησίας της εταιρείας μας (ενδεικτικά αναφέρονται οι περιπτώσεις καταχώρησης ψευδούς ή ανακριβούς παραγγελίας, η μη αποπληρωμή της παραγγελίας κ.τ.λ.) ή γ) τη λήψη μέτρων σε επείγουσες περιστάσεις, για την προστασία των καταναλωτών των προϊόντων της εταιρείας.
Η μετάδοση ευαίσθητων δεδομένων μέσω Internet γίνεται με χρήση κρυπτογράφησης και συγκεκριμένα με πρωτόκολλο SSL (Secure Socket Layer).


Είδατε Πρόσφατα

No products

Μενού

Compare 0